Jymyläisten kausi päättyi mitalisateeseen

15.06.2023

Gym for life, pienet ryhmät - sarjassa joukkue Daliat ohjelmallaan "Sohvaperunat" saavutti kultakategorian ja Gym for life Voittaja palkinnon kunniamainintoineen. Daliat tanssi myös Tanssi yli 20v sarjassa toisella ohjelmallaan, "Haaveeni", jossa he sijoittuivat 5.

Joukkueessa tanssivat Aino Koivisto, Mea Hilli, Neea Korkeakangas, Amanda Ruisaho, Fanny Paananen, Anna Paajanen, Senja Hosionaho, Anna-Kaisa Ainasoja, Jennina Prest, Lyyli Virtanen ja Riina Lahnalampi. Kummastakin joukkueen koreografiasta ja ohjauksesta vastasivat Johanna Illanvuori ja Lilja-Aino Oikarinen.

Sarjassa Tanssi yli 20v ryhmä Celenet, ohjelmallaan "Surun vaiheet", saivat pronssia sekä tähtituomarin kunniamaininnan koskettavasta teemasta ja sen sopivuudesta ryhmälle. Koreografia ja ohjaus Johanna Illanvuoren käsialaa.

16-19-vuotiaiden sarjassa kilpailivat Jymystä joukkueet Apollot sekä Fiorel. Apollot voittivat kultaa ohjelmallaan "Harhakuvia". Ohjauksesta ja koreografiasta vastasivat Veera Piispanen ja Leena Koskela. Apollot oli myös valittu esiintymään Voimistelupäivien iltanäytökseen. Fiorel saavutti samassa sarjassa hopeisen sijan ohjelmallaan "Selviänkö?". Ryhmän koreografia ja ohjaus Minttu Leipälä ja Lyyli Virtanen.

Sarjassa 13-15 vuotiaat, joukkueet Falinet ja Claressat saavuttivat myös mitalisijat. Falinet tulivat hopealle ohjelmalla "Syyllisyyden kahdet kasvot", jonka koreografia ja ohjaus on Anni Klapurin ja Jenna Jaakkolan. Claressat saivat prossia Sini Laakson ja Jenna Märsylän koreografialla "Pitäisitkö kiinni?"

Tulokset oheisesta linkistä: https://kisanet.fi/#/event/details/2916/summary

Apollot voittivat kultaa Lumo-finaalissa 16-19v sarjassa ohjelmalla "Harhakuvia". Apollot esiintyivät myös Voimistelupäivien iltanäytöksessä. Tanssijat: Peppi Paajanen, Jenna Märsylä, Telma Aho, Minessa Friis, Ava Ahonen, Tuuli Mikkonen, Iida Erikkilä, Oona Erkkilä, Sofia Koskela


Falinet


Apollot


Fiorel


Kaikki seuran kisaan osallistuneet ryhmät

Claressat


Daliat


Celenet

Jaa tai tykkää