QSX yli 30v.

QSX on Kokkolan Jymyn yli 30v. naisten kilpajoukkue, joka on perustettu aikoinaan ryhmän jäsenten ollessa n. 10-12-vuotiaita.

Ryhmä on vuosien saatossa kilpaillut menestyksekkäästi mm. opettajien Maria Ahon, Mimmi Marjamaan ja Sara-Sofia Sarkkisen johdolla. Joukkueesta kasvoi useita Jymyn ohjaajia sekä tanssi- ja voimistelujaoston toimintaan aktiivisesti osallistuneita jäseniä.

QSX oli useita vuosia tauolla, mutta viime kaudella -22/-23 ryhmä saatiin jälleen kasaan, kun Anni Urpilainen otti valmentamisesta kopin ja tavoitteellinen treenaaminen aloitettiin monien vuosien jälkeen 14 ryhmäläisen voimin.

QSX osallistui viime keväänä kaksiin kilpailuihin; Seinäjoen Dance N Joy sekä Voimisteluliiton Lumo-semifinaaliin. Molemmissa kilpailuissa ryhmä sijoittui hienosti 3.sijalle aikuisten sarjoissa, joten motivaatio tavoitteelliseen treenaamiseen ja kilpailemiseen kasvoi entisestään.

Tulevalla kaudella -23/-24 ryhmä treenaa kaksi kertaa viikossa ja osallistuu seuran näytösten lisäksi useampiin kilpailuihin ympäri Suomen.

Treeneissä QSX treenaa koreografioiden lisäksi tanssitekniikkaa, ilmaisua, kehonhallintaa ja liikkuvuutta, sekä ennen kaikkea ryhmässä osataan nauttia yhdessä tekemisestä, oppimisesta ja tanssin riemusta.


QSX ei tällä hetkellä ota ryhmään uusia tanssijoita.

Harjoituskalenteri 2022-2023

HUOM! Skrollaa kalenteria oikealle nähdäksesi kaikki harjoituspäivät ja -ajat!
Ryhmämaanantaimatiistaitikeskiviikkoketorstaitoperjantaipelauantailasunnuntaisu
QSX yli 30v.

Ykspihlajan koulu

19:30-21:00

Chydeniuksen koulu

20:00-22:00

Ohjaajat


  • Anni Urpilainen

    Anni Urpilainen

    050 378 1617

    anni.urpilainen (at) kokkolanjymy.fi

    Säihkeet (-10-12), QSX yli 30v.