Pauliina Malherbe

Pauliina Malherbe on voimistellut lapsesta asti. Aluksi laji oli rytminen voimistelu, joka vaihtui 10-vuotiaana joukkuevoimisteluksi. Kasvatusseura on Jyväskylän Naisvoimistelijat, minkä riveissä Pauliina treenasi kovaa koko nuoruutensa. Apua oli urheilulukiosta, mikä mahdollisti joukkueen tehokkaan harjoittelun myös päiväsaikaan, sekä maajoukkueringistä, minkä leireiltä saatiin tukea harjoitteluun kohti suuria tavoitteita. 

18-vuotiaana alkoi Pauliinan valmentajaura ensimmäisen oman joukkueen kanssa. Toinen joukkue tuli hyppysiin muutamaa vuotta myöhemmin. 22-vuotiaana Pauliina sai ensimmäisen lapsensa ja siitä vuoden päästä elämä heitti perheen asumaan Poriin. Valmentajan ura jatkui hetken Ulvilassa, kunnes Porin Naisvoimistelijat veivät Pauliinan mukanaan. Siellä alkoi seuran valmennusjärjestelmän kehitys ja valmennustyö parhaimmillaan 8 joukkueen kanssa, joten illat kuluivat tehokkaasti salilla valmennustyön parissa. 

Valmennustyötä on tukenut fysioterapiaopinnot, mitkä alkoivat Jyväskylän Ammattikorkeakoulussa ja saatiin loppuun muuton jälkeen Satakunnan Ammattikorkeakoulussa Porissa. Myös joukkuevoimistelutuomarin koulutus ja tuomarointityö on ollut iso osa Pauliinan kehitystä hyväksi valmentajaksi ja koreagrafiksi.

Taas, vuonna 2014 elämä alkoi heittelehtimään ja nyt 5 henkiseksi kasvanut perhe muutti Kokkolaan. Pauliinan tytär oli voimistellut jo 4 vuotta Porin Naisvoimistelijoissa ja halusi muuton jälkeenkin rakkaan harrastuksen jatkuvan. Pauliina siis päätti olla yhdeydessä Pirjo Urpilaiseen ja kyseli, että olisiko tällaisen joukkueen perustaminen mahdollista. Syksyllä 2014 perustettiinkin joukkuevoimistelujoukkue Kokkolan Jymyn Aminit. Nyt Aminit-joukkue on kasvanut jo 36 voimistelijan valmennusryhmäksi ja kolmeksi joukkueeksi: Aminit Lidia, Aminit Adera ja Aminit Seelia

Yhteystiedot

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

041-5043 660