Sanna Räisänen

Sanna Räisänen on vuodesta 1999 show- ja ryhmätanssia harrastanut ja vuodesta 2004 erilaisia ryhmiä ohjannut iloinen, rempseä ja eläytymistä ja ideaa painottava koreografi-ohjaaja-tanssituomari. Tanssiharrastus on ollut aina Sannalle voimavara, jonka kautta jokainen lapsi, nuori ja aikuinen on saanut kokea liikunnan ja tanssin iloa ja riemua esiintymisten ja kilpailujen kautta taitotasoon, kokoon tai ikään katsomatta. Erilaisia ryhmiä Sanna on ohjannut ja heille koreografiat suunnitellut vuosien varrella paljon: pikkutyttöjen tanssi- ja temppujumppaa, nuorten ryhmiä, aikuisten naisten ryhmiä niin omalle ikäluokalleen kuin varttuneemmallekin naisporukalle.

Yli vuosikymmenen aikana Sannan joukkueet Orion, Adastra ja Sunnuntairyhmä ovat niittäneet mainetta ja kunniaa tuoden niin kultaisia, hopeisia kuin pronssisia mitaleja lukusista kilpailuista kotiin. Myös duoshowtanssia Sanna harrasti itse nuoruudessa ja mitalisijoja saatiin myös siinä sarjassa. Sanna toimii myös tuomarina ja ahkerana talkoolaisena, mm. voimistelujaoston ja seuran sihteerinä.

Ylivieskassa asuva yhteisöpedagogi jatkaa tanssiohjaajan uraansa yhä samalla periaatteella: jokainen saa ja voi tanssia kokoon tai taitotasoon katsomatta, kunhan intoa, kiinnostusta ja rakkautta tanssiin riittää. Sannan kaksi joukkuetta, Aspera yli 20-vuotiaille sekä Sunnuntairyhmä yli 50-vuotiaille, jatkavat harjoituksia esiintymiset ja kilpailut tulevaisuudessa siintäen sekö tanssiniloa ja esiintymisen riemua jakaen. 

Yhteystiedot

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

040-8486 218