Jumppakoulutus 3, 15.1.2017

Viimeksi päivitetty: 02.01.2017

Aika ja paikka   15.1.2017 Kokkolassa

Kouluttaja/t   Voimisteluliiton PRO-kouluttaja Anne-Maria Viinamäki

Osallistujalista: Osallistujien ilmoittautua koulutukseen viimeistään 5.1 Nepton-koulutusrekisterin kautta.

Linkki ilmoittautumiseen osallistujille välitettäväksi:  https://www.jasentieto.fi:443/public/PublicTraining.aspx?sid=263&id=2110

Ennakkotehtävä (alla): palautetaan kouluttajalle sähköpostitse viimeistään 9.1. osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ennakkotehtävä:

Ohjaa mahdollisuuksiesi mukaan kolme erilaista jumppaa ja tee niistä analyysit kouluttajalle. Kerro analyysissä mitä ohjasit ja kenelle, miten ohjaus mielestäsi meni ja mitä parantaisit tai kehittäisit jatkossa jne.?

Käy lisäksi tutustumassa Voimisteluliiton nettisivuilla oleviin Stara-tapahtuman arviointimateriaaleihin (sivun alalaidassa):

http://www.voimistelu.fi/fi/Tapahtumat-ja-kilpailut/Kansalliset-tapahtumat/Voimistelun-Stara-tapahtuma/Stara-tapahtuman-j%C3%A4rjest%C3%A4minen.

 

 

Huom! Jotta koulutus katsotaan suoritetuksi, tulee ennakkotehtävän olla tehty ja osallistujan olla läsnä koko koulutuksen ajan. Mukaan koulutukseen tulee ottaa liikuntaan soveltuva vaatetus ja muistiinpanovälineet.