Jymyn joukkueille mitalisadetta

Luotu: 12.02.2023

Kokkolan Jymy osallistui 8 joukkueen ja yhden duon voimin TUL:n ryhmätanssikisoihin Tampereella lauantaina. Mitalisaaliis oli huikea!

Kultamitalit Tampereelta toivat Säihkeet sarjassa 10-12v Anni Urpilaisen, Senja Hosionahon ja Amanda Ruisahon koreografialla ”Kantavatko jalkani?”, Falinet sarjassa 12-14v Anni Klapurin ja Jenna Jaakkolan koreografialla ”Nobody, no crime”, Claressat sarjassa 14-16v Sini Laakson ja Jenna Märsylän koreografialla ”Tunteideni taistelu”, Apollot sarjassa 16-18v Veera Piispasen ja Leena Koskelan koreografialla ”Harhakuvia” ja Sunnuntairyhmä sarjassa yli 50v. Sanna Vähäkankaan koreografialla ”B-I-N-G-O”.

Hopeiset mitalit kotiin toivat Fiorel 16-18v sarjassa Minttu Leipälän ja Lyyli Virtasen koreografialla ”Uhraus”, Aspera yli 30v. sarjassa Sanna Vähäkankaan koreografialla ”Jano”, sekä Hanna Iivosen ja Nea Ranniston duo itse suunnittelemallaan koreografialla ”No Time to die”.

Lisäksi kilpailuihin osallistui ensimmäistä kertaa Aurorat sarjassa 12-14v koreografialla ”Sään säveltäjät”, jonka ovat suunnitelleet Telma Aho, Minessa Friis ja Ava Ahonen.

Lisäksi Säihkeet saivat kunniamaininnan ilmeikkäästä kokonaisuudesta ja erinomaisesta musiikista sekä Eila Pohjosen kiertävän taidetanssipalkinnon.

 

Jymyläiset yhteiskuvassa

 

HOPEAA yli 30v sarjassa Aspera ohjelmalla ”Jano” kor. Sanna Vähäkangas

 

KULTAA 14-16v sarjassa Claressat ohjelmalla ”tunteideni taistelu” kor. Sini Laakso ja Jenna Märsylä

 

HOPEAA 16-18v sarjassa Fiorel ohjelmalla ”Uhraus” kor. Minttu Leipälä ja Lyyli Virtanen

 

KULTAA 12-14v sarjassa Falinet ohjelmalla ”Nobody, no crime” kor. Anni Klapuri ja Jenna Jaakkola

 

KULTAA yli 50v sarjassa Sunnuntairyhmä ohjelmalla ”B-I-N-G-O” kor. Sanna Vähäkangas

 

KULTAA 16-18v sarjassa Apollot ohjelmalla ”Harhakuvia” kor. Veera Piispanen ja Leena Koskela

 

12-14v sarjaan osallistui Aurorat ohjelmalla ”Sään säveltäjät” kor. Telma Aho, Minessa Friis ja Ava Ahonen

 

KULTAA 10-12v sarjassa Säihkeet ohjelmalla ”Kantavatko jalkani?” kor. Anni Urpilainen, Senja Hosionaho ja Amanda Ruisaho

 

HOPEAA 14-16v duo-sarjassa Nea ja Hanna ohjelmalla ”No time to die” kor. Duo itse