Jymyn voimistelijat ja tanssijat menestyivät viikonlopun kisoissa

Luotu: 09.11.2021

 

Kokkolan Jymyn joukkueet pääsivät pitkän kisatauon jälkeen jälleen osallistumaan viikonloppuna livekilpailuihin.Tanssijoukkeet osallistuivat TUL:n ryhmätanssin avoimiin mestaruuskilpailuihin Tampereella sunnuntaina ja joukkuevoimistelijat kisasivat lauantaina HaHe Cupissa Haukiputaalla.

Joukkuevoimistelun kilpajoukkue Team Aminit sai pronssia sarjassa 14-16v, välineenään vanne. Team Aminit joukkuetta ohjaavat Pauliina Malherbe ja Päivi Iivonen.

Aminit Seelia osallistui ensimmäistä kertaa 8-10-vuotiaiden kilpasarjaan välineenään naru ja saivat hienosta ohjelmastaan kunniamaininnan. 8-10-vuotiaiden kilpailussa ei vielä jaeta sijoituksia. Aminit Seelioita valmentaa Pauliina Malherbe, Elli Malherbe, Netta Honkaniemi ja Helmi Soininen. Koreografiat ohjelmiin oli laatinut Hanna Niemi.

Tanssikisoissa kultaa voittivat Daliat 16-18-vuotiaiden sarjassa koreografiallaan "Matkalla". Ohjauksesta ja koreografiasta vastaavat Johanna Illanvuori ja Lilja-Aino Oikarinen. Dalioissa tanssivat: Anna-Kaisa Ainasoja, Lyyli Virtanen, Nella Välimaa, Jennina Prest, Fanny Paananen, Minja Uuskartano, Senja Hosionaho, Anna Paajanen, Meea Hilli, Neea Korkeaniemi, Amanda Ruisaho, Riina Lahnalampi, Matilda Björkbacka ja Aino Koivisto.

14-16-vuotiaiden sarjassa pronssia saivat Apollot. Tanssin nimi "Yksin" koreografia ja ohjaus on Veera Piispanen. Apolloissa tanssivat Peppi Paajanen, Oona Kauppinen, Jenna Märsylä, Anni Peltoniemi,Telma Aho,Sofia Koskela, Ella Kivelä, SanniOikari, Minessa Friis, Iida Erkkilä, Oona Erkkilä. Samassa sarjassa Jymyn Fiorel sijoittui 5. tanssillaan Kaiho. Koreografia Minttu Leipälä ja ohjaus Minttu Leipälä ja Lyyli Virtanen.

Sarjassa 12-14v Jymyn joukkueista kisailivat Falinet ja Bambinat. Falinet sijoittuivat 5. tanssillaan "Huuto hädän keskellä" jonka ohjauksen ja koreografian ovat laatineet Anni Klapuri ja Julia Jaakkola. Samassa sarjassa Bambinat sijoittuivat 7. tanssillaan "Juhannustaikoja". Koreografia Viivi Kellomäki ja ohjaus Viivi Kellomäki ja Jenna Märsylä.

Jymyn joukkueet saivat tanssikilpailuissa myös kolme kunniamainintaa. Bambinat kauniista, herkästä ja tunnelmallisesta kokonaisuudesta, Falinet intensiivisesta ja tiivistunnelmaisesta eläytymisestä sekä Daliat vangitsevasta kokonaisuudesta.

Tuloksia lisää: tul.kisanet.fi

Kuvassa Jymyn joukkuevoimistelijat Team Aminit ja Aminit Seelia.

 

Kultajoukkue Daliat

 

Bambinat