Jymyn kevätnäytökset Hollihaassa sunnuntaina 19.5. klo 14 ja 17

Luotu: 15.05.2019

Jymyn tanssijat ja voimistelijat ovat harjoitelleet ahkerasti koko vuoden ja on jälleen aika näyttää, mitä harjoitussaleilla on vuodessa saatu aikaan. Kokkolan Jymyn kevätnäytökset kokoavat Hollihakaan lähes kaikki voimistelujaoston edustajat pienistä taaperoista aina joukkuevoimistelijoihin, tanssikisaryhmiin ja aikuisiin naisiin asti. Näytöksiä järjestetään Hollihaassa kaksi klo 14 ja klo 17.

”Jymyssä on niin paljon ryhmiä,  että yksi näytös, jossa esiintyisivät kaikki ryhmät ja joukkueet, venyisi aivan liian pitkäksi. Tästä syystä näytöksiä on kaksi. Seuran pikkulasten ryhmät esiintyvät vain kerran eli jommassa kummassa näytöksessä. Kevätnäytös on monelle pienempien lasten ja nuorten ryhmälle vuoden odotettu kohokohta.

Näytösten jälkeen suurin osa ryhmistä jää hyvin ansaitulle kesätauolle, mutta kisajoukkueet jatkavat vielä harjoituksia. ”Joukkuevoimistelijat kisaavat vielä toukokuun lopussa Helsingissä   ja tanssin kilparyhmät harjoittelevat kesäkuussa pidettäviä  TUL:n liittojuhlia varten.