Koronatiedote

Luotu: 30.08.2021

Ensi viikolla aloitetaan odotettu syyslukukausi! Tässä seuramme päivitetty korona-ohjeistus, jotta kaikilla meillä olisi turvallista harrastaa.

 

Kokkolan Jymyyn lisää joukkuevoimisteluryhmiä

Luotu: 18.08.2021

Aminit Alise ja Aminit Odessa ovat uusia aloittavia joukkuevoimisteluryhmiä Kokkolan Jymyssä. Joukkueisiin järjestetään kokeilutreenit su 12.9.21 Torkinmäen koululla.

Aminit Alise joukkueeseen otetaan vuonna 2013-2014 syntyneitä joukkuevoimistelusta ja tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneita. Heidän kokeilutreeni on klo 15-16.30.

Aminit Odessa joukkueeseen otetaan vuonna 2015-2016 syntyneitä joukkuevoimistelusta ja tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneita. Heidän kokeilutreeni on 12.9. klo 14-15 Torkinmäen koululla. Tämä on myös joukkueen harjoitusaika tulevalla kaudella.

Kokeilutreenien yhteydessä samaan aikaan järjestetään vanhemmille infotilaisuus lajista, sen harjoittelusta ja vaatimuksista voimistelijaa ja koko perhettä koskien.

Ilmoittautumiset kokeilutreeneihin joukkueiden valmentajalle Tuulia Mattilalle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kokkolan Jymy siirtyy käyttämään Suomisport digipalvelua

Luotu: 16.08.2021

 

Kokkolan Jymy siirtyy käyttämään ryhmiin ilmoittautumisissa ja ryhmien hallinnassa Suomisport-palvelua, joka on Suomen Olympiakomitean ylläpitämä koko urheiluyhteisön yhteinen digipalvelu. Huomioithan ryhmää valitessa, oletko ilmoittamassa ryhmään itseäsi vaiko huollettavaasi. Palvelu ohjaa sinut luomaan oman Sporttitilin, jos tiliä ei vielä ole. Jos olet ilmoittamassa huollettavasi, Sporttitili tulee luoda myös hänelle.

Suomisportista on käytössä ilmainen mobiilisovellus, jossa ryhmien harjoituskalenterit ja viestit ovat helposti seurattavissa mobiilisti. Kausimaksut tulevat myös maksettavaksi jokaisen omalle Sporttitilille kauden alussa. Kokkolan Jymyn liikuntaryhmiin ilmoittautuminen aukeaa ma 23.8. klo 18. Ryhmät käynnistyvät ma 6.9.

 

Suomisport-sovellus on ladattavissa Google Play and App Store palveluissa.

Kokkolan Jymyn liikuntaryhmät käynnistyvät

Luotu: 10.08.2021

Kesä on lopuillaan ja koulutyö alkaa. On aika käynnistellä myös liikuntaharrastuksia. Kokkolan Jymyn liikuntaryhmät käynnistyvät ma 6.9.

Ilmoittautuminen aukeaa ma 23.8. klo18. Ohjeet ilmoittautumiseen, ryhmien tiedot ja päivitetty harjoituskalenteri löytyy Jymyn kotisivuilta 16.8.alkaen.

Tervetuloa liikkumaan!

Jymyn kevätkausi päätöksessä

Luotu: 01.06.2021

Kokkolan Jymyn kevätkausi on päättynyt. Koronatilanteesta johtuen emme myöskään päässeet videoimaan ja esittämään suunniteltua kevätnäytöstä.Nyt lähdemme kesäloman viettoon ja suuntaamme toiveikkaasti jo kohti syksyn uusia haasteita.

Kausi aloitetaan ma 6.9. ja syyskausi huipentuu su 21.11. Hollihaassa pidettävään Eila Pohjosen muistonäytökseen. Toivotaan, että silloin jo pääsemme kaikki kohtaamaan toisemme niin estradilla kuin katsomoissa.

Jymy siirtyy syyskauden alussa käyttämään Suomisport- seurapalvelua, jonka kautta suoritetaan ryhmiin ilmoittautuminen ja harjoituskausimaksut. Infoa asiasta lähetämme elokuussa jäsenille sähköpostitse ja tiedotamme lisää myös kotisivujen kautta.

Hyvää ja liikunnallista kesää kaikille!

Pohjanmaan ja Pohjois-Suomen etä-Lumo kisat 31.1.2021

Luotu: 11.01.2021

 

Tervetuloa kisaamaan etänä Kokkolan Jymyn järjestämiin Pohjanmaan ja Pohjois-Suomen etä-Lumo kisoihin! Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 14.12.2020 ja päättyy 13.1.2021. Kisat järjestetään kokonaan etänä, siispä kuvaamaan kisavideoita ja ilmoittautumaan.