Tanssin ilo ja riemu vei Johanna Illanvuoren mukanaan jo lapsena

Luotu: 18.09.2020

Johanna Illanvuori löysi tiensä Kokkolan Jymyn jumpparyhmiin jo kahdeksanvuotiaana. Jo lähes kaksikymmentä vuotta on kulunut Jymyn riveissä ensin harrastajana, lopulta tanssinohjaajana sekä yhdistyksen aktiivijäsenenä.

Koko juttu luettavissa Keskipohjanmaa-lehdessä: https://www.keskipohjanmaa.fi/uutinen/601090

Kuva: Sini Sulkakoski / Keskipohjanmaa

Kokkolan Jymyn syyskausi alkaa viikolla 36

Luotu: 11.08.2020

Kokkolan Jymyn syyskausi alkaa viikolla 36. Ryhmien infot julkaistaan 13.8 ja ilmoittautuminen ryhmiin alkaa 17.8 klo 9.00 Info ja ilmoittautuminen kotisivuilla www.kokkolanjymy.fi

Kokkolan Jymyn liikuntaryhmien tauko jatkuu

Luotu: 30.03.2020

 

Kokkolan Jymyn liikuntaryhmien tauko jatkuu huhtikuun loppuun saakka.  Tauko voi jatkua pidempään, ja tieto siitä annetaan huhtikuun kuun loppuun mennessä. Tauko arvioidessaan Jymy seuraa viranomaisten ohjeita.

Omasta kunnostamme on tärkeää pitää huolta. Kannustamme harjoitteluun ja venyttelyyn kotona. Myös ulkoilu ja liikunta luonnossa on suositeltavaa, kun pitää etäisyyttä muihin.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme

Kokkolan Jymyn harrastusryhmät jatkuvat syksyllä

Luotu: 30.03.2020

 

Kokkolan Jymyn harrastusryhmien osalta harjoitukset ovat päättyneet tämän kevään osalta. Kevätnäytös on siirretty ensi marraskuulle.

Seuran kilparyhmät jatkavat harjoituksia kesän aikana viranomaisten ohjeiden mukaan.

Ohjaajat ja valmentajat tiedottavat omia ryhmiään harjoituksiin liittyvistä asioista.

Syyskausi käynnistyy 31.8.

Hyvää ja aurinkoista kesää!

Kokkolan Jymyn liikuntaryhmät ovat tauolla!

Luotu: 15.03.2020

 

Kokkolan Jymyn liikuntaryhmät ovat tauolla maaliskuun loppuun saakka. Tauko voi jatkua pidempään, ja tieto siitä annetaan kuun loppuun mennessä. Jymy seuraa viranomaisten ohjeita.

Omasta kunnostamme on tärkeää pitää huolta. Kannustamme harjoitteluun ja venyttelyyn kotona. Myös ulkoilu ja liikunta luonnossa on suositeltavaa, kun pitää etäisyyttä muihin.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme.

Kokkolan Jymyn liikuntaryhmät jatkavat normaalisti harjoituksiaan toistaiseksi

Luotu: 12.03.2020

Kokkolan Jymyn liikuntaryhmät jatkavat normaalisti harjoituksiaan toistaiseksi.

 

Muistutamme vanhempia ja harrastajia seuraavin ohjein:

1. Sairaana ja flunssaisena ei saa tulla harjoituksiin. Myös lievemmissä oireissa (yskä, lihaskipu, päänsärky) kehotamme jäämään kotiin. 

2. Kädet pestään harjoituspaikalla aina ennen harjoitusten aloitusta ja harjoitusten päättyessä. Suosittelemme muutenkin huolehtimaan säännöllisestä käsien pesusta.

3. Ulkomailta kotiutuneet, sovi valmentajasi/ohjaajasi kanssa paluusta harjoituksiin.

Kevätnäytösten ajankohdan osalta seuraamme vielä tilannetta ja tiedotamme asiasta myöhemmin

Jymyn joukkueille menestystä Voimisteluliiton aluekisoissa

Luotu: 17.02.2020

Kokkolan Jymystä osallistui 4 joukkuetta Suomen Voimisteluliiton Lumo aluekilpailuihin Seinäjoella sunnuntaina (16.2.) Tuliaisina kultaa, hopeaa sekä 4.ja 6.sija.

Yli 20-vuotiaiden sarjassa koko kilpailujen parhain pistein  kultaa sai Celenet ohjelmallaan "Hypnoosi - johdateltu mieli". Joukkueessa tanssivat Emma Nykänen, Meri Leminen, Madeleine Brandt, Johanna Illanvuori, Vilma Hakulinen, Oona Malinen, Oona Mustonen, Marjo Mäkelä, Salla-Maria Kuoppala ja Salla Valo. Ohjauksesta ja koreografiasta vastaa Johanna Illanvuori

16-19-vuotiaiden sarjassa hopeaa sai Daliat ohjelmallaan "Lumottu Sade". Ohjauksesta ja koreografiasta vastaavat Johanna Illanvuori ja Lilja-Aino Oikarinen. Joukkueessa tanssivat Anna Paajanen, Aino Koivisto, Anna-Kaisa Ainasoja, Amanda Ruisaho, Jennina Prest, Minja Uusikartano, Matilda Björkbacka, Fanny Paananen, Fanny Hietapakka, Senja Hosionaho, Della MacLoud, Nella Välimaa, Lyyli Virtanen ja Riina Lahnalampi.

Sarjassa 12-15v kisasivat Jymyn joukkueet Apollot ja Odettet. Apollot ylsivät sijoituksessa neljänneksi ohjelmallaan "Huoleton nuoruus" jonka ohjauksesta  ja koreografiasta vastaavat Veera Piispanen ja Leena Koskela. Samassa sarjassa 6. sijalle ylsi Odettet ohjelmallaan "Kamppailu", koreografia Anni Mantela, ohjaus Anni Mantela ja Mervi Isoaho