Kokkolan Jymyn joukkueille mitalisadetta Vaajakoskelta

Luotu: 09.02.2015

Lauantaina 7.2 kisattiin TUL.n ryhmätanssimestaruuksista Vaajakoskella. 

Kisat keräsivät Vaajakosken urheiluhalliin lähes 600 osallistujaa. Kokkolan Jymyn tanssijat osallistuivat 7 joukkueen ja yli 80 tanssijan voimin tanssikisoihin. Kokkolan Jymyn ryhmät pärjäsivät hienosti kisoissa ja saivat kotiin viemisiksi 6 mitalia: kaksi kultaa, kaksi hopeaa ja kaksi pronssia.

Jymyn konkarijoukkue Sunnuntai-ryhmä voitti sarjansa yli 50-vuotiaat Sanna Räisäsen koreografialla Kasvatan oraan rukiisen. Ohjaamisesta ovat vastanneet Pirjo Hirvi ja Sanna Räisänen.

Kultaa voitti myös Kokkolan Jymyn joukkue Delissat yli 18-vuotiaiden sarjassa ohjelmallaan Yksin vai yhdessä? Joukkuetta ohjaa ja koreografiat suunnittelee Anni Urpilainen. Samassa sarjassa Adastra-joukkue sai pronssia. Sanna Räisänen ohjaa ja tekee koreografiat yhdessä ryhmän kanssa.

Jymyn uusin kilparyhmä Säteet sai hopeaa 10-12-vuotiaiden sarjassa tanssillaan Myrskyn silmässä. Joukkuetta ohjaavat Oona Peltoniemi ja Linnea Salonen. Samassa sarjassa 8.sijalle ylsi Adeliat-joukkue tanssillaan pinnan alla. Joukkueen ohjaaja-koreografi on Anni Urpilainen.

Sarjassa 14-16-vuotiaat Kokkolan Jymyn Celiat-ryhmä sai hopeaa. Heidän ohjelmansa Vainottu mieli oli Johanna Illanvuoren käsialaa. Hän myös ohjaa ryhmää.

12-14-vuotiaiden sarjassa Kokkolan Jymyn Freesiat saavutti pronssisijan ohjelmallaan Ihastumisen ihanuus. Ryhmää ohjaa Lilja-Aino Oikarinen.

 

Jymylle mitalisadetta TUL:n avoimista ryhmätanssin mestaruuskilpailuista. Tässä kuvassa komea Jymyläisten kisapoppoo.