Kokkolan Jymyn ryhmät menestyivät

Luotu: 28.10.2013

TUL:n avoimet disco-ja showtanssikisat kokosivat lauantaina 26.10. yli 700 kilpailijaa Akaaseen ratkomaan liiton mestaruuksia. Kokkolan Jymy osallistui kisoihin viidellä joukkueella. Menestys oli mahtava; kolme hopeaa, yksi erityismaininta ja kiertopalkinto.

Hopeaa sai ryhmäshow 16-18-vuotiaitten sarjassa Delissat tanssillaan Pikkusisko. Tanssin koreografian on tehnyt ja ryhmää ohjaa Anni Urpilainen. 

Ryhmässä tanssivat Riikka Valo, Linnea Salonen, Oona Peltoniemi, Taija Pohjonen, Jenniina Nikunlassi, Reetta Breilin, Vera Kaunisvesi, Iida Karhunen, Annastina Saari, Sofia Tiitinen ja Tia Rahkila. 
Ryhmä sai myös erityiskunniamaininnan tuomareilta hyvästä ja omaperäisestä koreografiasta sekä ilmeikkäästä esiintymisestä.

Hopeaa sai yli 18-vuotiaitten sarjassa Adastra tanssillaan Pin Up! - jos uskallat, koreografia ja ohjaus Sanna Räisänen. 
Ryhmässä tanssivat Emma Nykänen, Salla-Maria Kola, Noora Väisänen, Riikka Dahlgren, Josefiina Tuikka, Johanna Leväniemi, Johanna Illanvuori ja Sanna-Maija Erkkilä.

Hopeaa sai myös The Diamonds tanssillaan Amazon 14-16-vuotiaitten sarjassa. Ryhmän koreografioista ja ohjauksesta vastaa Maija Räisänen. 
Ryhmässä tanssivat Nelli Heinoja, Ronja Harju, Janina Peltoniemi, Emiina Väli-Harju, Roosa Mäkelä, Jasmin Rantala, Jenny Sirén ja Anni Kotisaari.

Kokkolan Jymyn kuopuskisaryhmät Chrystals ja Freesiat kisasivat hienosti 12-14-vuotiaitten sarjassa. Crystalseja ohjaavat Jasmina Lindberg, Marianna Lindberg ja Jenny Forsberg. Freesioita ohjaavat Lilja-Aino Oikatinen ja Jessica Kalliokoski.

Lisäksi Kokkolan Jymy sai koko kilpailujen kiertopalkinnon suuresta osallistujamäärästä sekä laadukkaista esityksistä.

Kuvassa hopea-joukkueet valmentajineen

Jymystä osallistui komea joukko disco-ja showtanssin TUL:n mestaruuskilpailuihin Akaassa 26.10.2013.