Miesten kuntojumppa

Luotu: 30.11.2015

Miesten kuntojumppa 

 

Tiistaisin Kokkolan urheilutalolla klo 19:00 - 20:30 kokoontuu Miesten Kuntojumppa, jota vetää Janne Ilola. Harjoituksissa jumpataan, venytellään ja pelataan lentopalloa. Ryhmän mottona on: Mukavaa yhdessä liikkumista! Kaikki on tervetulleita! Hyvät jutut antaa naurullekin sijansa! Tervetuloa mukaan!

 

Ohjaaja: Janne Ilola Puh. 040-7023052, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Katso ryhmien vuorot harjoitusaikataulussa >>

Ilmoittaudu ryhmään Suomisportin kautta! >>

Sunnuntairyhmä yli 50v.

Luotu: 30.11.2015

Sunnuntairyhmä, yli 50v.

 

Ikinuori, ikivihreä ja iki-ihana Sunnuntairyhmä on aikuisten naisten ryhmä, jonka mottona on ollut jo usean vuoden ajan: "Harjoittelemme huviksemme, esiinnymme iloksemme." Ryhmä toimii myös Kokkolan Jymyn naisjaostona ja hoitaa ahkerasti kanttiinin ja arpajaiset Jymyn järjestämissä näytöksissä ja kilpailuissa. Sunnuntairyhmä on konkarikävijä erilaisissa kulttuuritapahtumissa ja tanssikilpailuissa.

Ryhmä harjoittelee Pirjo Hirven ja Marja-Liisa Tuomiston kanssa Sanna Räisäsen koreografioilla.

 

Ryhmään haku ohjaajan kautta!

Tiedustelut: 050-0846 981

Katso ryhmän vuorot harjoitusaikataulussa >>

Ilmoittaudu ryhmään Suomisportin kautta! >>

 

 

Aspera yli 25v.

Luotu: 30.11.2015

Aspera yli 25v.

 

Syksyllä 2014 perustettu vanhojen ja uusien yli 25-vuotiaiden tanssiryhmä, joka harjoittelee kerran viikossa. Ryhmän tavoitteena on oppia uutta koreografioiden ja tekniikkaharjoitusten kautta sekä parantua ilmaisussa ja löytää ryhmäshowtanssin riemu yhdessä tekemällä. Ryhmässä on monenlaisista liikunta- ja tanssitaustasta tulevia naisia. Ryhmää ohjaa ja koreografiat suunnittelee Sanna Vähäkangas. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki tanssista, esiintymisestä, ilmaisusta ja kenties kisaamisestakin kiinnostuneet. Tanssitaustasta on hyötyä, kun siirrytään yhä haastavampiin koreografioihin.

 

Ryhmään haku ohjaajan kautta:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 040-8486 218

Katso ryhmien vuorot harjoitusaikataulussa >>